sâmbătă, 15 mai 2010

SI DACA TOT SUNT LA MOMENTUL TRABANT

sper sa nu fie si noua versiune la fel de performanta ca cea veche



Pe autostrada Bucuresti-Pitesti merse un trabant si ii se oprise motorul. La un moment dat aparuse un Ferrari si ii spuse:
-Domnule, va pot ajuta cu ceva?
-Desigur. M-a puteti duce si pe mine pana la primul service, va rog?
-Cum sa nu.Daca merg prea tare clancsonati si aprindeti farurile.
-Da. Merse ei 500 metri si se intalnira cu un Lamburghini si il intreba pe soferul Ferrari-ului:
-Domnule faceti o cursa?
-Da! Ferrari-le prinse 90,120,160, soferul masinii tractate clancsoneaza si da din faruri dar soferul Ferrari-ul prinse 250 si Trabantul isi pierduse capacele de la roti si la 340 se rupse sfoara...Urmatoarea zi la stiri spuse prezentatoarea:
-Ieri pe autostrada Bucuresti-Pitesti un Trabant facea din faruri si clancsona pentru a se da Ferrari-ul si Lamburghini-ul la o parte..

NOUL TRABANT SAU MYNI ONE???

NOUL TRAQ

banc cu mobristiI!!! =))



...ramas cu curu in drum se apuca sa vada ce s-a intamplat. In urma unei ample cercetari concluzioneaza ca bujia e fu%#@$. Face semne disperate unei masini sa opreasca si intr-un tarziu opreste un BMW. Ii explica soferului ca are nevoie de o bujie si, dupa ce acesta il avertizeaza ca are o bujie sa-i dea dar e de BMW si ca sa-r putea sa nu se potriveasca, ii da acestuia o bujie. Soferul BMW-ului se urca la volan demareaza in tromba si dupa ce baga in treapta a doua il vede pe mobrist trecand in viteza pe langa el. Suparat de atitudinea mobristului soferul baga a treia si-i da blana depasindu-l pe mobrist. La cateva secunde mobristul il depaseste din nou. Enervat, soferul BMW-ului baga a patra, baga si il depaseste din nou pe motorist. La numai cateva sencunde acesta il depaseste din nou...contrariat la culme soferul baga a cincea, ii da talpa, il depaseste pe mobrist si se opreste sa vada cum reuseste acesta sa-l depaseasca. La putin timp apare si motoristul cu limba pana in pamant, gafaind, vomitandu-si plamanii...si-i spune "Multumesc ca ai oprit in cele din urma, ca mi-am prins bretelele in portiera ta...."